4 serii de exercitii fizice pe care le poti face acasa

Program de exercitii de facut acasa

Numarul celor care merg sau vor sa mearga la sala este destul de mic, sunt sigura. Implica, totusi, mult efort si timp, si multi bani: drumul catre sala si inapoi, echipamentul sportiv, abonamentul propriu zis, gustari, ore cu antrenor personal, si bineinteles, antrenamentul in sine. Daca totusi te afli printre cei care vor sa faca sport, dar nu sa investeasca atat de mult in experienta de a merge la o sala de forta, m-am gandit sa te ajut cu cateva exercitii si rutine pe care le poti face in confortul casei tale. Poti sa te imbraci in ce vrei tu si nici nu o sa ai grija de cum arati.

Daca vrei sa lucrezi abdomenul

YouTube este locul perfect de a explora. Asa am ajuns eu la video-ul lui Tom Holland cu exercitii pentru abdomen. Unele par simple, insa ritmul in care le face este mai lent, deci iti vei lucra muschii mult mai bine. Rutina targeteaza atat zona inferioara, cat si superioara a abdomenului, deci este criminala si da, cel mai probabil cei avea febra musculara a doua zi, dar daca perseverezi si o faci constant, cu siguranta te va ajuta sa dai jos din burtica.

Daca iti doresti un fund mai rotund

De domnisoara Vicky am dat intamplator, in timp ce cautam pe YouTube “exercises for a rounder butt” pentru ca imi dadusem seama ca exercitiile pe care le faceam la momentul respectiv imi lucrau un singur muschi, cel central, si partea laterala a fundului statea linistita. Am gasit tutorialul, am dat play, am facut miscarile si in cateva minute deja simteam cum lucreaza tot posteriorul meu. Exercitiile sunt destul de usoare si le poti face oriunde (acasa si la sala).

Daca vrei sa iti tonifici bratele

Cassey de la Blogilates e de ceva vreme online. Pe langa canalul ei de YouTube, are si o aplicatie mobila si este implicata in multe alte proiecte. Stilul ei pozitiv si debordant poate fi enervant pentru unii, dar crede-ma, merita sa ii incerci tutorialele. Video-ul de mai sus are doar 8 minute si nu necesita folosirea de greutati – stiu, pare usor, dar crede-ma, te vor durea bratele dupa terminarea setului de exercitii.

Daca vrei picioare mai tonifiate

Carly Rowena este genul acela de fitness vlogger / personal trainer care arata incredibil (6 pack included), si mai este si foarte puternica (asta pentru face sport zilnic cot la cot cu sotul ei, Leon din gasca Lean Machines). Video-ul de mai sus include un intro si outro, asa ca daca vrei doar exercitiile, da un pic skip. Am incercat exercitiile ei si pot sa va garantez ca functioneza, mai ales cele 3 serii de exercitii consecutive de impingere a piciorului in spate, la nivel (si inaltime) diferit. Nu doar ca vei simti efortul in muschi, dar vei fi si obosita, pentru ca arde si grasimi.

Tu ce video-uri folosesti pentru antrenamentul de acasa? Am nevoie de inspiratie, va rog!

Tags: exercitii, sala, sport

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  1. Pingback: Cum sa-ti intaresti sistemul imunitar: 5 pasi simpli si esentiali pentru intarirea imunitatii

  2. Pingback: Yoga pentru incepatori: Tot ce trebuie sa stii + 5 rutine pentru acasa

  3. Pingback: Tot ce trebuie sa stii despre OUA: beneficii si contraindicatii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 shares