Despre noi

“Un mar pe zi” este un proiect editorial. Unul care isi doreste sa informeze si sa inspire, nu neaparat sa educe. Un spatiu online pozitiv si interesant (sa speram) care incurajeaza un stil de viata sanatos. Vei gasi informatii, sfaturi, retete, si multe altele despre nutritie, sport, lifestyle si….sanatate, bineinteles.

Proiectul a inceput sa se contureze atunci cand am trecut de la mindset-ul de “Vreau sa slabesc” la cel de “Vreau sa fiu sanatoasa”. Am realizat ca un corp sanatos si o stare de spirit potrivita sunt mult mai importanta in viata; nu poti face nimic in viata, nimic din ce iti poti dori si propune, daca nu esti destul de sanatos.

Iar sanatatea nu se castiga doar prin tratarea unor simptome, ci si prin preventie. Asta isi doreste sa incurajeze “Un mar pe zi”: preventia. Mentinerea unui stil de viata sanatos, moderat, care sa nu duca la probleme mai grave care pot afecta pe termen lung.

Sper sa iti placa aici, in comunitatea “Un mar pe zi”. Pentru orice intrebare, sugestie sau propunere, iti raspund cu drag pe adresa de mail contact [@] unmarpezi [.] ro